maanantai 22. lokakuuta 2012

You could be the greatest, you could be the best.

Heipparallaa! Syysloma tuli ja meni. Torstaina nukuin pitkään ja kävin kavereiden kanssa leffassa kattomassa   upean fiiliksen antavan Step up: Revolutionin, suosittelen lämpimästi! Ja sen jälkeen käytiin vielä coffee housissa juomassa kaakaot. Perjantaina menin Mariannalle yöks ja siellä katottiin pari leffaa, tehtiin ruokaa ja muuten vaan hengailtiin. 
Lauantaina Mariannan äiti vei meiät stadiin, Valtterin kirppikseen, ja siellä tein taas superhyviä löytöjä. Alko taas päässä pyörimään sellanen ajatus että " Miks nää ihmiset myy tälläsia ihania vaatteita"?! mutta ite, kas kummaa, en oo kotoisin hesassa, joten en voi vastata siihen mitä stadilaisten päässä liikkuu. :D Löysin sieltä, upeen sinisen silkkipaidan Vero Modasta, mustan laukun, harmaat korkkarit H&M:stä, mustan topin, valkosen pitsi topin ja ihanan vaaleenpunasen pitsi-mekon ! :) 
Sunnuntaina suunnattiin taas kerran samaan kirppikseen, tällä kertaa äidin kanssa. Ostin sieltä vaaleensininsen banana republic t-paidan, mustan hameen, punasen villapaidan ja aurinkolasit :D Tota kirppistähän ollaan sulkemassa, sinne tulee joku konttori, nii pitää käyttää kaikki tilaisuudet hyväkseen. :D Sen jälkeen käytiin vielä Kauneus, Terveys ja Muoti-messuilla :)
Tossa se Vero Modan toppi ja musta hame :) ainii ja aurinkolasit!

Omatekonen kaakao mariannalla ;) En laittanu yhtään kermaa ;)


H&M: än korkkarit


Kuvat : ©Ronjam

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti